Diskuse

Chlape, fakt ti nerozumím

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte zaděláno na pěknou krizi středního věku, ale všechno to jsou nedůležité pitomosti. Soustřeďte se na ty krásné a příjemné věci, určitě vás nějaké napadnou. Čas běží.....

0 0
možnosti

Ale ne, jsem v pohodě :D jako každá ženská tak trochu nadsazuji, chlapa mám úžasného, fakt :D

0 0
možnosti

S vámi ženami to bývá těžké. Když jedeme ve starých spolehlivých a prověřených kolejích, jsme nudní, pohodlní, bačkorovatíme. Když se snažíme o změnu a oživení, jsme podezřelí. :-)

0 0
možnosti

Také si myslím, že byste měla hledat aktivity společné. Že muži touto dobou hledají "druhou mízu" a ženy občerstvení, je známo. Je to určitý syndrom prázdného hnízda či nevyužití, když -jak sama píšete- Vaše intelektuální a kariérní cíle již byly splněny.

Určitě bych si sedla a domluvila si -pokud možno co nejvíce společný- fár plán. Upřímně, mít manžela trenéra -byť uprostřed upocenců- je lepší než se doma užírat sama. Mně také manžel trénoval, co se běhu týče a nasmáli jsme se společně, on zase, coby fotbalista, nezvládal sestavy z jógy, kterou já si po běhu natahuju stažené svaly. Kdyby nás příroda neobdarovala miminkem, určitě bychom chodili, běhali, cestovali.

Netrapte se, fantazie je mrcha (oboustranně pojato). Buďte s manželem a domluvte si chvíle společné i neškodně samostatné. Klidně mu i řekněte, že se Vám nelíbí, že ho trénuje o X let mladší trenérka a zda by on byl rád, kdyby byla situace opačně.

Netrapte se, ale řešte to. SPOLEČNĚ!

0 0
možnosti
Foto

Rada chlapa: hledejte, co vás spojuje, ne rozděluje.

A najde-li si milenku - zamyslete se nad tím, kde jsou chyby. A začínejte jedině a vždy u sebe. Zkuste se také zamyslet, jaké chyby udělala Vaše vážená matka. A snažte se nekráčet v jejích stopách a neopakovat je.

Někdy pomůže obyčejný list papíru, kde si na jednu půlku napíšete všechna PRO a na druhou půlku všechna PROTI. Pak to odložte a vraťte se k tomu třeba za týden. Budete-li k sobě upřímná a pravdivá, budete se divit, co všechno jste napsala. A možná právě pak uvidíte začátek nové cesty.

Jinak: přijměte informaci, že se váš vztah vyčerpal. Lidé nemohou být spolu 10 let, aby to bylo neustále svěží. Sklouzne to do stereorypu.

Takže hledejte, jak ten stereotyp změnit, aby to bylo příjemné vám oběma.

Pro začátek budete muset obětovat víc Vy než on, protože on už se cestou boje proti stereotypu vydal.

Bez Vás.

Znamená to totiž nezoufat si, ale přemýšlet a něco dělat. A překonat vlastní ublíženost i egoismus.

A pamatujte si: výkřiky typu "dělám to přeci pro tebe" jsou nejklasičtějším příkladem egoistického myšlení. To, že si myslím, že dělám to co, chce on, ještě neznamená, že to doopravdy chce. Jinak: vyčítejte, dělejte hysterické a žárlivé scény - oplácejte mu stejnou: t.j. mladým milencem, abyste JEMU dokázala, že když on, tak Vy taky - a ztratíte ho navždy. Pozor na to!

Držím Vám palce.

2 0
možnosti

Nemám z blogu pocit, že by se jejich vztah "vyčerpal" tak ji prosímvás nestrašte milenkami atd.

Ale pod začátek vašeho posledního odstavce se podepíšu R^

0 0
možnosti
Foto

J15a15n46a 15M97a90j54o80v37á

28. 10. 2015 20:46

Běžte dělat něco spolu. Když nechcete do fitka, zkuste běhat, jezdit na kole, tančit...

1 0
možnosti
Foto

J15a29n60a 20M23a67j39o58v52á

28. 10. 2015 20:45

No tak vyrazte jinam...možná si fakt jen uvědomuje, že je potřeba se o seba začít starat - v tomhle čtyřicítka zlom bývá :-). Najděte si svůl sport, ať už s trenérem nebo bez a najděte Vám něco společného....kde si můžete užít společnou chvilku.

Je mi o sedm let víc než vám. A není důvod k sebelítosti. Manžel má

0 0
možnosti
Foto

J83a98n27a 13M68a43j57o55v74á

28. 10. 2015 20:47

(omluva, zlobí mne klávesnice)... svoje páteční schůzky techniků, já cvičení, spolu už hezkých pár let tančíme... Je potřeba jen začít.

0 0
možnosti